Doğan Holding’in (DOHOL) 12 yıllık Yönetim Kurulu Başkanı değişiyor

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Reklam Alanı

Doğan Şirketler Grubu Holding A.Ş. (DOHOL) tarafından 6 Ocak 2025 tarihinde Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan bildirimde Yönetim Kurulu Görev Dağılımı hakkında açıklama yapıldı.

Doğan Holding'den (DOHOL) yönetici sorumluluk sigortası HABERLER, Gündemdekiler, Şirket Haberleri Rota Borsa

Doğan Şirketler Grubu Holding A.Ş. hisse haberleri

Açıklamada, Şirketin 2012 yılından beri Yönetim Kurulu Başkanlığını yürüten Sayın Begümhan DOĞAN FARALYALI’nın, 1 Şubat 2025 tarihi itibarıyla bu görevini halihazırda Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak görev yapan Sayın Hanzade DOĞAN’a devredeceği belirtildi.

Sayın Begümhan DOĞAN FARALYALI, Yönetim Kurulu Üyesi sıfatıyla görevine devam edecek.

Borsa ve halka arzlar ile ilgili gelişmeleri en hızlı şekilde öğrenmek ve Eniyikazanc telegram hesabını takip etmek için tıklayınız.

Doğan Holding hisse FORUMU, hedef fiyatları, hisse grafiği, hisse senedi fiyatı, haber, analiz ve yorumları için tıklayınız.

Sorumluluk Reddi Beyanı:

Pellentesque mauris nisi, ornare quis ornare non, posuere at mauris. Vivamus gravida lectus libero, a dictum massa laoreet in. Nulla facilisi. Cras at justo elit. Duis vel augue nec tellus pretium semper. Duis in consequat lectus. In posuere iaculis dignissim.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Eniyikazanc.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!