Despec Bilgisayar (DESPC) geri alım programını sonlandırdı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Reklam Alanı

Despec Bilgisayar Pazarlama ve Ticaret A.Ş. (DESPC) tarafından 25 Şubat 2025 tarihinde Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan bildirimde geri alım programının sonlandırılması hakkında açıklama yapıldı.

Despec Bilgisayar (DESPC) geri alım programını sonlandırdı HABERLER, Gündemdekiler, Şirket Haberleri Rota Borsa

Despec Bilgisayar Pazarlama ve Ticaret A.Ş. hisse haberleri

Sermaye Piyasası Kurulu’nun Geri Alınan Paylar Tebliği ve Sermaye Piyasası Kurulunun 14 Şubat 2023 tarihli ve 9/177 sayılı İlke Kararı çerçevesinde, şirketin 23.03.2020, 16.02.2023 tarihli Yönetim Kurulu Kararları ve 30.05.2023 tarihli genel kurulu ile başlatılan Pay Geri Alım Programı kapsamında herhangi bir geri alım işlemi gerçekleştirilmediği,

Geri alım programının 25.02.2025 (bugün) itibarı ile sonlandırılmasına, şirket tarafından yapılacak ilk genel kurul toplantısında pay sahiplerinin bilgisine sunulmasına karar verildiği belirtildi.

Borsa ve halka arzlar ile ilgili gelişmeleri en hızlı şekilde öğrenmek ve Eniyikazanc telegram hesabını takip etmek için tıklayınız.

Despec Bilgisayar Elektrik hisse FORUMU, hedef fiyatları, hisse grafiği, hisse senedi fiyatı, haber, analiz ve yorumları için tıklayınız.

Sorumluluk Reddi Beyanı:

Pellentesque mauris nisi, ornare quis ornare non, posuere at mauris. Vivamus gravida lectus libero, a dictum massa laoreet in. Nulla facilisi. Cras at justo elit. Duis vel augue nec tellus pretium semper. Duis in consequat lectus. In posuere iaculis dignissim.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Eniyikazanc.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!