Denge Yatırım Holding’den (DENGE) ihale açıklaması

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Reklam Alanı

Denge Yatırım Holding A.Ş. (DENGE) tarafından 29 Ocak 2025 tarihinde Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan bildirimde şirketin bağlı ortaklığıMetrobil Teknoloji A.Ş.’nin Türksat Uydu Haberleşme Kablo TV ve İşletme A.Ş.’ye ait 29.01.2025 tarıhinde yapılacak ihaleye katılımı hakkında açıklama yapıldı.

Denge Yatırım Holding’den (DENGE) ihale açıklaması HABERLER, Gündemdekiler, Şirket Haberleri Rota Borsa

Denge Yatırım Holding A.Ş. hisse haberleri

Açıklamada, bağlı ortaklık Metrobil Teknoloji A.Ş. tarafından 29.01.2025 tarihinde teklif verilmesi gereken, Türksat Uydu Haberleşme Kablo TV ve İşletme A.Ş.’ye ait “KABLO ALTYAPI VE SATIŞ HİZMET ALIMI” işine ilişkin olarak;

İhale şartnamesinde, mevcut ekonomik durumdan dolayı beklenen iyileştirmeler yapılmadığından, ihaleye katılımdan vazgeçilmdiği belirtildi.

Borsa ve halka arzlar ile ilgili gelişmeleri en hızlı şekilde öğrenmek ve Eniyikazanc telegram hesabını takip etmek için tıklayınız.

Denge Yatırım Holding hisse FORUMU, hedef fiyatları, hisse grafiği, hisse senedi fiyatı, haber, analiz ve yorumları için tıklayınız.

Sorumluluk Reddi Beyanı:

Pellentesque mauris nisi, ornare quis ornare non, posuere at mauris. Vivamus gravida lectus libero, a dictum massa laoreet in. Nulla facilisi. Cras at justo elit. Duis vel augue nec tellus pretium semper. Duis in consequat lectus. In posuere iaculis dignissim.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Eniyikazanc.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!